About usOur organizationAdministrative organizationStudentassessor

Studentassessor

Een studentassessor is een adviserend lid van het bestuur. Het College van Bestuur (CvB) van de Rijksuniversiteit Groningen heeft mij, Tjitske Schokker, voor het studiejaar 2019-2020 aangesteld als hun studentassessor. Ik ben daarmee de opvolgster van Kathelijne de Vrijer. In de vergaderingen met de bestuursleden en andere medewerkers van de universiteit is het mijn taak om hen te adviseren over zaken als onderwijs, studentzaken, employability en internationalisering. Dit doe ik altijd vanuit het perspectief van de student.

De studentassessor moet er enerzijds voor zorgen dat het College van Bestuur op de hoogte is van de wensen en de uitdagingen van studenten in Groningen. Anderzijds zal ik het komende jaar de studenten van de RUG informeren over het universiteitsbeleid en andere actuele thema’s.

Heb je een vraag of wil je meer weten over wat er gebeurt binnen jouw universiteit? Ik heb een kantoortje in het Bestuursgebouw aan de Oude Boteringestraat 44 en je kunt me altijd bereiken op t.schokker@rug.nl.

printView this page in: English