Over onsNieuws en agendaEvenementen en open dagenDag van het onderwijsDocent van het Jaar-verkiezing

Dr. T.M. Nawar - Faculteit Wijsbegeerte

Dr. T.M. Nawar

Tamer Nawar is sinds 2015 universitair docent Filosofie aan de RUG. Na zijn doctoraat aan de universiteit van Cambridge, werd hij onderzoeker in de filosofie (’research fellow’) aan de universiteit van Oxford. Zijn belangstelling gaat uit naar de klassieke en middeleeuwse filosofie, epistemologie en metafysica. Onlangs kreeg hij een prestigieuze Veni- onderzoeksubsidie.

Studenten ervaren Nawar als een zeer goede, enthousiaste docent die veel verstand heeft van zijn vak. Hij heeft een heldere manier van uitleggen met veel mooie voorbeelden. Studenten genieten van zijn manier van vertellen. Nawar kan op een goede, heldere manier uitleggen en gebruikt mooie analogieën in zijn colleges. Verder wordt hij erg gewaardeerd om zijn fijne manier van Engels praten en zijn rustige manier van spreken. Aan zijn enthousiasme merk je dat hij helemaal in zijn vak zit en het erg leuk vindt om het over te brengen. Nawar maakt goed gebruik van een powerpoint-presentatie, maar vertelt er ook veel omheen. Hij kan de vragen vanuit de zaal altijd goed beantwoorden en hij stimuleert de interactie met studenten. Dit doet hij door ook de studenten zelf af en toe een vraag te stellen in plaats van andersom en door discussies op gang te brengen.

Laatst gewijzigd:20 juni 2018 10:25
printView this page in: English