Skip to ContentSkip to Navigation
Wubbo Ockels School for Energy and Climate Calendar

New Energy Forum: Breaking Barriers met ondernemend lef

Wanneer:do 20-06-2024
Waar:EnTranCe

Het grootste festival voor (aanstaande) energie- en mobiliteitsprofessionals!

NEF

Kom op 20 juni 2024 naar New Energy Forum! Raak geïnspireerd, denk en praat mee, breid je netwerk uit en ontmoet bedrijven! Het thema van dit jaar? Breaking Barriers met ondernemend lef!

De vierde editie van het New Energy Forum in 2024!

Dit jaar draait het New Energy Forum om inspirerende initiatieven in de energie- en mobiliteitstransitie waarbij een flinke portie lef getoond wordt. Lef om risico’s te nemen en antwoorden te vinden. Tijdens dit gratis festival zoeken we samen het antwoord op vragen rondom ‘groen’ geld verdienen, duurzame mobiliteit, verduurzaming, een circulaire economie en het opleiden van vakmensen voor een baan in de techniek van de toekomst.

Entrance Award 2024

Op het New Energy Forum wordt de ENTRANCE Award uitgereikt: een prijs voor baanbrekers in de energietransitie. Voorgaande winnaars van de prijs zijn BioBTX (2022) en New Born Rubber (2023). Ben jij of ken jij iemand die een belangrijke bijdrage levert aan de energietransitie en de prijs verdient? De nominaties voor de ENTRANCE Award 2024 zijn geopend tot 17 mei!

REMO Lab

Een primeur op het New Energy Forum: de opening van het REMO Lab (REnewable MOlecules Lab)! Het is dé nieuwe hotspot waar bedrijven en onderzoekers van ENTRANCE – Centre of Expertise Energy en het Kenniscentrum Biobased Economy (KCBBE) grensverleggend onderzoek verrichten naar biogas.

Het New Energy Forum trekt jaarlijks ongeveer 2000 deelnemers aan, waaronder studenten, academici, beleidsmedewerkers en ondernemers. De dag heeft een bomvol programma met boeiende sprekers, actuele discussies en spectaculaire demonstraties. Jort Kelder is dit jaar dagvoorzitter op het New Energy Forum.

Keynotes

Thema's

Podcast

Beluister de eerste aflevering van 17 mei 2024 van de NEF-podcast: 'Dromen - Durven - Doen'!

Lees meer op New Energy Forum.