Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWaar vindt u ons

Kaart voor Natuurkunde/Scheikunde/Milieukunde gebouw (FSE)

Nijenborgh 4
9747 AG Groningen

De locatie (gebouwnummer 5111 - 5118) is op de kaart gemarkeerd met de rode vlag.

Faculteit/dienst
Natuur- en Scheikunde, Technische Bedrijfskunde
Faculty of Science and Engineering (FSE)
Nijenborgh 4
9747 AG Groningen
050 363 4133 (receptie)

Parkeren
De parkeerplaats P1 is het dichtst bij Nijenborgh 4. Als u als gast van een RUG medewerker wilt parkeren, is het wenselijk dat de betreffende medewerker daarvan opgave doet bij het Gebouwenbeheer. Als bezoekers niet van tevoren worden aangemeld is het risico aanwezig dat er geen plaats is. Op het Zernike kan men eventueel op de parkeerplaatsen Pt en Pd vrij parkeren. Op de plattegrond van het Zernike-complex vindt u een overzicht van alle parkeerplaatsen.

Mindervaliden
Voor de ingang van het gebouw bevindt zich één invalidenparkeerplaats. De nieuwe parkeerplaats P1 ligt rechts voor het gebouw en is alleen toegankelijk met een parkeerkaart voor medewerkers of bezoekers van medewerkers en voor invaliden. Hier bevinden zich ook enkele invalidenparkeerplaatsen. Het is niet mogelijk om deze te reserveren. U kunt zich aanmelden bij de toegangspoort. Het gebouw is volledig toegankelijk voor rolstoelgebruikers en beschikt over liften en toilet voorzieningen.

Fietsroutes
Fiets je regelmatig naar of vanaf de Zernike Campus? Dan scheelt het tijd als je de Slimme Route rijdt. Zie: Slimme fietsroutes.

Collegezalen op deze locatie (NB dit overzicht is niet volledig)

  • 5115.0317: Schröderzaal
  • 5116.0124: Vonckenzaal
printView this page in: English