Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWaar vindt u onsmr. dr. J.P. (Jitse) van Dijk
University Medical Center Groningen

mr. dr. J.P. (Jitse) van Dijk

Universitair hoofddocent Sociale Geneeskunde

Overige functies

1. Wetenschappelijk Directeur Graduate School 'Kosice Institute for Society and Health' (KISH) bij de Safarik Universiteit in Kosice, Slowakije. Binnen werktijd.
2. Nevenwerkzaamheden: Lid METc Assen. Buitenwerktijd.
3. Bezwarencommissie Lentis. Sedert 1999 - lid van de uit 3 mensen bestaande Bezwarencommissie van Lentis die bevoegd tot het behandelen van klachten met betrekking tot de uitvoering van de opeenvolgende Sociale Plannen. Buiten werktijd.
4. Bezwaren- en Geschillencommissie Opleidingsinstituut PPO. Sedert 2011 - lid van de uit 3 mensen bestaande Bezwaren- en Geschillencommissie Oleidingsinstituut PPO (Postmaster Psychologie en Orthopedagogiek) Groningen. Deze Commissie is bevoegd tot het behandelen van klachten van een praktijkopleidingsinstelling tegen erkenningsbesluiten praktijkopleidingsinstellingen in het werkgebied van de PPO, dat wil zeggen Noord en Oost Nederland. Buiten werktijd.
5. Lektor Expert, Universiteit van Olomouc. Sedert 01.09.2011 Lektor Expert aan de Universiteit van Olomouc (Tsjechië) in het kader van een Europees project gericht op het stimuleren van de wetenschappelijke output. Buiten werktijd.
6. Visiting professor, Medische Faculteit Palacky Universiteit, Olomouc, Tsjechie, 2015 en 2016. Buiten werktijd
Laatst gewijzigd:14 december 2018 07:36

Contactgegevens

Werklocatie

Kamer:
De Brug, 6e etage kamer 631 (gebouwdeel 3217)
Werktijden:
Maandag t/m vrijdag
Telefoon: