Skip to ContentSkip to Navigation
About us Practical matters How to find us dr. J.A.M. (José) Heesink

dr. J.A.M. (José) Heesink

Chair Teaching Unit /Associate Professor

In 1985 studeerde ik in Groningen af als psycholoog met de specialisaties Persoonlijkheidsleer en Klinische psychologie en vertrok daarna naar Amsterdam. In 1992 promoveerde ik aan de Vrije Universiteit op het proefschrift "Uitgeschoold, ingeschaald: loopbaanontwikkeling en psychisch welzijn van jong-volwassenen (v/m)".

Mijn werkloopbaan aan de Rijksuniversiteit startte in 1990 als universitair docent en studie-adviseur bij Sociale en organisatiepsychologie. Tussen 2002 en 2008 coordineerde ik het vaardighedenonderwijs in de Bachelor en Master.

In 1999 startte ik mijn eigen bedrijf "Heesink Mediation" waarin ik als Coach en NMI-geregisteerd Mediator optrad bij arbeidconflicten en conflicten bij omgangsregelingen. Hier ben ik in 2009 mee gestopt toen mijn rol van Coach van alle Promovendi van het Heymansinstituut (jaarlijk gemiddeld 75) die ik al vanaf 2002 vervulde, uitgebreid werd met de rol van leidinggevende/coach van de Onderwijseenheid in van de opleiding psychologie en initiatiefnemer en coordinator van de Coachwerkplaats. Vanaf 2014 ben ik Coach/mediator van alle medewerkers van Psychologie/GMW

Professionele registraties:

Register Psycholoog NIP: Arbeids- en organisatiepsychologie

Erkend supervisor voor registratie tot Arbeids- en organisatiepsycholoog NIP

Registered EuroPsy Psychologist: Work and Organisation 

 

Last modified:17 October 2022 09.59 a.m.