Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsWaar vindt u onsdr. B.F. (Bertus) Jeronimus

dr. B.F. Jeronimus

Universitair Docent

Hieronder een overzicht van projecten waarbij ik ben betrokken:

Mijn veni betreffende gelukkige mensen met hoog neuroticisme: Veni: Lessons to be learned from happy neurotics.

De HoeGekIsNL studie (HowNutsAreTheDutch) streeft naar een empirische representatie van psychische krachten en klachten, rekening houdende met dimensionaliteit en heterogeniteit, interactiviteit tussen symptomen en krachten, en variabiliteit binnen het individu. 

De Ieder-Kind-Is-Anders studie beoogd krachten en klachten en hun interactie bij kinderen in kaart te brengen. Wat zijn de ingrediënten voor welbevinden bij jongeren? En hoe denken ouders hierover. 

Het Stress-In-Action consortium onderzoekt hoe dagelijkse stress betrouwbaar gemeten kan worden en de effecten op onze gezondheid. Speciale interesse is er voor individuele variatie in stress en gepersonaliseerde interventies. 

De TRAILS (TRacking Adolescents’ Individual Lives Survey) is een langlopend, multidisciplinair onderzoek naar de psychische, sociale en lichamelijke ontwikkeling van adolescenten en jongvolwassenen.

De NEMESIS-2 dagboek  studie betrof een longitudinale experience sampling studie in het kader van de 4e wave van NEMESIS-2. 

De Netherlands Study of Depression and Anxiety (NESDA) is gericht op het beloop van angst en depressie over de levensloop. 

In het Leefplezier project onderzochten we hoe subjectief welbevinden ontstaat en welke factoren de beleving hiervan beïnvloeden. Wat maakt dat u zich gelukkig voelt en wat niet? De Leefplezier app onderzocht factoren die hierbij een rol spelen.

Laatst gewijzigd:18 oktober 2018 20:58

Contactgegevens

Interdisciplinair Centrum Psychopathologie en Emotieregulatie (ICPE)

Ontwikkelingspsychologie

Functie:
Universitair docent
Kamer:
0314, Heymans Building
Telefoon: