Skip to ContentSkip to Navigation
Society/business Science Shops Language, Culture and Communication Projecten

Strategisch plan voor MooieDingenMakers

Wij zijn wij

Wij zijn Eva (19), Floor (20), Laura (21), Luna (20), Marieke (19) en Sabijn (22) en voor onze huidige Bachelor Kunsten, Cultuur, en Media aan de RUG doen wij onderzoek naar de organisatie MooieDingenMakers voor het vak Management and Entrepreneurship. Ondanks dat we allemaal in Groningen studeren, komen we uit verschillende hoeken van het land. Onze interesses liggen bij de organisatorische kant van de kunst en cultuursector, en willen daarom meer weten over hoe dit in de praktijk tot zijn werking komt.

MooieDingenMakers

Mooiedingenmakers is een collectief van creatievelingen uit het Noorden van Nederland. Creative zzp’ers kunnen lid worden van deze organisatie waarmee ze ondersteund worden met het maken van meer connecties. Daarnaast worden ze gekoppeld aan projecten. Van tekstschrijvers tot muzikanten, maar ook eventmanagers en designers zijn onderdeel van deze unieke groep makers.

De opdracht

Voor het vak Management en Entrepreneurship in the Arts maken wij een strategisch/marketing plan voor een organisatie in de kunst- en cultuursector. MooieDingenMakers leek ons een geschikte mogelijkheid om een goed beeld te krijgen van hoe zo’n organisatie in het echt te werk gaat en wat er allemaal bij komt kijken. Ook de focus op Noord-Nederland van MooieDingenMakers vonden we een uniek aspect van de organisatie en het daarom waard om meer onderzoek naar te doen. Het is de bedoeling dat we een beter beeld krijgen van het algemene beleid, maar ook specifiek het beleid op gebied van financiën, marketing en personeelszaken.

Laatst gewijzigd:09 maart 2023 10:00