Research The Groningen Research Institute for the Study of Culture (ICOG) News

Vanaf half april indienen voor Vrije competitie geesteswetenschappen ronde 2017

29 maart 2017

(text available in Dutch only)

Het zal vanaf half april mogelijk zijn om bij NWO aanvragen in te dienen voor de Vrije competitie geesteswetenschappen, ronde 2017. De deadline voor vooraanmeldingen is 5 september 2017. Daarmee schuift de start van de jaarlijkse financieringsronde enkele maanden op; verder wijzigt er in 2017 nog niets aan de Vrije competitie geesteswetenschappen. Naar verwachting zal het financieringsinstrument vanaf 2018 wél van karakter veranderen.

Laatst gewijzigd:23 juli 2018 13:28