Skip to ContentSkip to Navigation
Research Centre for Religious Studies Research Centres Centre for Religion, Health and Wellbeing

Congres International Association for the Psychology of Religion 2023 in Groningen

29 oktober 2021

Samen met godsdienstpsychologen aan de Vrije Universiteit Amsterdam en Universiteit Leiden, organiseren de godsdienstpsychologen van het Centre Religion, Health and Well-being de 2023 editie van het tweejaarlijkse congres van de International Association for the Psychology of Religion (IAPR). De IAPR is wereldwijd de oudste officiële organisatie voor godsdienstpsychologie (www.iaprweb.org).

Laatst gewijzigd:03 januari 2022 11:01

Meer nieuws

 • 11 november 2021

  Theologie voor tiende keer topopleiding!

  In 2022 zijn de bacheloropleidingen Theologie en Religiewetenschappen van de RUG wederom aangemerkt als Topopleiding. Theologie behoort bij de tien beste bacheloropleidingen van Nederland.

 • 26 oktober 2021

  Nieuw academisch instituut voor werk en zingeving

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) en AOG Contractonderwijs (AOG) lanceren op 28 oktober de ‘Emmius School voor werk en zingeving’. Daarmee bieden de RUG en AOG als eerste in Nederland academische programma’s op het gebied van werk en zingeving.

 • 05 oktober 2021

  Michael Jackson-fans geven vorm aan betekenisvol leven via hun idool

  Michael Jacksons dood in 2009 zorgde wereldwijd voor verdriet. Nog steeds bestaan er herdenkingspraktijken ter nagedachtenis van de popster, zoals een virtueel maandelijks gebed en een jaarlijkse pelgrimage. Religiewetenschapper Fardo Eringa...