Research Centre for Religious Studies Research Centres Centre for Religion, Health and Wellbeing

Congres International Association for the Psychology of Religion 2023 in Groningen

29 oktober 2021

Samen met godsdienstpsychologen aan de Vrije Universiteit Amsterdam en Universiteit Leiden, organiseren de godsdienstpsychologen van het Centre Religion, Health and Well-being de 2023 editie van het tweejaarlijkse congres van de International Association for the Psychology of Religion (IAPR). De IAPR is wereldwijd de oudste officiële organisatie voor godsdienstpsychologie (www.iaprweb.org).

Laatst gewijzigd:03 januari 2022 11:01