About us Faculty of Law Current Affairs News Columns

Column Fokko Oldenhuis in De Riepe: 'Absolute vrijheid bestaat niet'

27 mei 2015

De foto’s haalden elke krant. Een rustig tafereel: een boerderij, blauwe tonnen op een rij. Op het dak de tekst: Jezus Redt. In het oog vallend en goed zichtbaar vanaf de rijksweg N216.

Zo begint de column van bijzonder hoogleraar Religie en Recht Fokko Oldenhuis in het meinummer van straatmagazine De Riepe. Deze editie heeft als thema 'Vrijheid'.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:13 maart 2020 13:41