About us Faculty of Law Current Affairs News Columns

Column Fokko Oldenhuis in De Riepe: 'Tussen droom en daad'

01 maart 2016
prof. mr. dr. F.T. (Fokko) Oldenhuis

‘Tussen droom en daad staan wetten in den weg en praktische bezwaren’, aldus Willem Elsschot. Bij de junk uit Enschedé zat er geen seconde meer tussen droom en daad; ‘wetten’ keren het onheil dan niet meer.
Een medewerker van Security trof in de ochtend (6.00 uur) van 5 augustus 2010 een onbekende man aan bij een kantoorpand dat zij moest openen. Hij zat gehurkt in de portiek.

Zo begint de column van bijzonder hoogleraar Religie en Recht Fokko Oldenhuis in het februarinummer van straatmagazine De Riepe. Deze editie heeft als thema 'Dromen'. Lees hier de gehele column.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:19 januari 2024 09:04