Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidActueelNieuwsarchief

Global Health Law Groningen start samenwerking met Universiteit van Salerno in Italië

09 januari 2017

Het expertisecentrum Global Health Law Groningen (GHLG) van de Faculteit Rechtsgeleerdheid is een samenwerking gestart met de Universiteit van Salerno in Italië.

De samenwerking houdt in dat Brigit Toebes, adjunct hoogleraar en directeur van GHLG bij de Faculteit Rechtsgeleerdheid, en Profesor Stefania Negri, directeur van Observatory on Human Rights: Bioethics, Health, Environment bij de universiteit van Salerno, in elkaars programma zullen lesgeven.

Tijdens de summer school 'Law and Lifestyle' die plaatsvindt in de zomer van 2017 zal Profesor Stefania Negri les komen geven.

Naast de uitwisseling van Toebes en Negri zal ieder jaar een uitwisselingstraject voor 1 PhD student (in Groningen en in Salerno) beschikbaar worden gesteld.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:13 juli 2018 10:54
printOok beschikbaar in het: English