Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidActueelNieuwsarchief

Gaswinningscongres 'Versterken en vergoeden binnen het bevingsgebied' terugluisteren

01 mei 2017

Op 19 april 2017 vond het 'Gaswinningscongres: Versterken en vergoeden binnen het bevingsgebied' plaats. Dit congres werd georganiseerd door de Faculteit Rechtsgeleerdheid van de Rijksuniversiteit Groningen (in het kader van Juridisch Postacademisch Onderwijs), onder de bezielende leiding van prof. mr. dr. Herman Bröring, prof. mr. dr. Jan Brouwer en prof. mr. dr. Fokko Oldenhuis.

Het doel van dit congres was lokale, provinciale en landelijke bestuurders, technici, aannemers, ingenieurs, woningbouwcorporaties en juristen samen te brengen voor een leerzame dag, vol ruimte voor discussie.

Van het congres zijn geluidsopnamen gemaakt, deze zijn terug te luisteren via de links onderaan deze pagina. Daar is ook nog het programma te bekijken.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:11 december 2017 08:02