Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidActueelNieuwsarchief

Topmaster Functionaliteit van het Recht

03 maart 2016

In de Keuzegids Masters 2016 heeft de Research Master (Faculteit Rechtsgeleerdheid) als één van 9 opleidingen bij de RUG het eervolle predikaat ‘topopleiding’ gekregen. Deze uitverkiezing valt mooi samen met de recente heraccreditatie van de opleiding. Eveneens een mooie kwalificatie krijgen de rechtenopleidingen International Law en Notarieel Recht, zij worden vermeld als eerste in hun categorie.

Laatst gewijzigd:10 maart 2017 11:48

Meer nieuws

 • 13 december 2018

  Laura Peters: 'Justitie, sluit deal met crimineel'

  Waar in landen om ons heen volop onderhandeld wordt met criminelen over hun straf, is dat in Nederland taboe. Begin er direct mee, betoogt Groningse onderzoeker Laura Peters.

 • 12 december 2018

  Dealen met ondermijningsdelicten: tijd voor een nieuwe strafprocedure

  Ondermijnende criminaliteit vormt een groot maatschappelijk probleem. Onder andere drugscriminaliteit, witwassen, bedreiging en intimidatie van lokale bestuurders leiden tot een forse overbelasting van de strafrechtspleging.

 • 11 december 2018

  Hans ter Haar wint Docent van het Jaar-verkiezing 2018

  Na vier korte minicolleges van de genomineerde docenten: prof. Saskia Peters, mr. Mentko Nap, mr. Hans ter Haar en prof. Kars de Graaf, mocht Hans ter Haar, universitair docent Notarieel recht, zowel de Vakjury- als de Publieksprijs in ontvangst nemen...