Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidActueelNieuwsarchief

Topmaster Functionaliteit van het Recht

03 maart 2016

In de Keuzegids Masters 2016 heeft de Research Master (Faculteit Rechtsgeleerdheid) als één van 9 opleidingen bij de RUG het eervolle predikaat ‘topopleiding’ gekregen. Deze uitverkiezing valt mooi samen met de recente heraccreditatie van de opleiding. Eveneens een mooie kwalificatie krijgen de rechtenopleidingen International Law en Notarieel Recht, zij worden vermeld als eerste in hun categorie.

Laatst gewijzigd:10 maart 2017 11:48