Over onsFaculteit RechtsgeleerdheidActueelNieuwsarchief

Bijeenkomst Vrouwen en Recht 5 april over sekseregistratie

29 maart 2016

Op 5 april organiseert de werkgroep Vrouwen en Recht een bijeenkomst over sekseregistratie. Is registratie van je sekse wel overal en altijd nodig? Zijn er alternatieven? Wat zijn de juridische mogelijkheden?

Dr. Marjolein van den Brink, Universiteit Utrecht, spreekt over het rapport 'M/M en verder' en sekseregistratie door de overheid en dr. Geertje Mak, Radboud Universiteit, belicht genderregistratie vanuit de geschiedenis van gender en seksualiteit. Dinsdag 5 april, 15-17 uur, lokaal 1315.0049, met aansluitend een borrel.

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:29 maart 2016 17:14