Skip to ContentSkip to Navigation
About us Faculty of Law Current Affairs News News Archive

Han Warmelink Docent van het Jaar Rechtsgeleerdheid 2015

30 november 2015
Han Warmelink tijdens zijn minicollege
Han Warmelink tijdens zijn minicollege

Woensdag 25 november heeft genomineerde mr. dr. Han Warmelink de prijs van Docent van het Jaar Rechtsgeleerdheid 2015 in ontvangst mogen nemen.

Han Warmelink, universitair hoofddocent bij de vakgroep Staatsrecht, Bestuursrecht en Bestuurskunde, werd dit jaar voorgedragen door zowel de opleidingscommissie Rechtsgeleerdheid als de opleidingscommissie Juridische Bestuurskunde. Beide opleidingscommissies noemen als motivering voor hun voordracht het enthousiasme waarmee hij doceert.

Warmelink stimuleert studenten actief mee te doen en na te denken over de stof van de juridisch pittige vakken. Hij weet op een heldere manier onverwachte en relevante verbanden naar voren te brengen tijdens de colleges en werkgroepen. De werkgroepen die door Warmelink worden gegeven, zijn dan ook altijd druk bezocht. Hij is een zeer toegankelijke docent: hij heeft altijd tijd voor vragen aan het einde van de colleges. Het enthousiasme en de passie waarmee Warmelink over zijn vakgebied praat, werkt voor de studenten zeer aanstekelijk.  

Han Warmelink

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:17 juli 2023 09:11

Meer nieuws

 • 23 november 2023

  Invitation to join the 'Applied AI' community

  The remarkable progress in artificial intelligence (AI) is transcending boundaries and finding invaluable applications across diverse academic disciplines. Recognizing the transformative potential of AI, we are proud to introduce the new theme,...

 • 28 augustus 2023

  Liekuut | Herzie het rampen- en noodrecht ingrijpend vóór de volgende crisis

  Mr. Adriaan J. Wierenga bepleit een grondige herziening en versimpeling van het staatsnoodrecht vóórdat de volgende crisis zich aandient. Een goede wet kan levensreddend zijn.

 • 20 juni 2023

  Recht op een gezonde mond

  Dominique Mollet, promovendus Gezondheidsrecht, wil dat er door juridisch onderzoek meer aandacht komt voor mondgezondheid. Hiervoor werkt ze onder andere samen met de Aletta Jacobs School of Public Health.