About usFaculty of LawActueelNewsNews Archive

Annalies Outhuijse winnares Scriptieprijs SRG 2015

05 november 2015

Gisteren werd in de gezellige ambiance van café Wolthoorn voor de 5e keer de Scriptieprijs SRG uitgereikt. 5 finalisten wachtten vol spanning op de uitslag, tot het moment van de uitreiking was nog niet bekend wie de scriptieprijs had gewonnen.

Na een introductie van bestuurslid Hans ter Haar nam juryvoorzitter mr Albertjan Tollenaar het woord. Alle 5 de kandidaten passeerden de revue, waarna de winnaar bekend werd gemaakt:

Annalies Outhuijse - De introductie van private partijen in het bouwtoezicht.

De jury was onder de indruk van de rijkdom aan bronnen, de creativiteit van de methodes die gebruikt zijn (analyse van pilots, voorbeelden uit het buitenland). Daarbij toont de student haar nieuwsgierigheid door interviews te houden en daardoor haar onderzoek te verrijken met enig inzicht in hoe bouwtoezicht in de praktijk werkt. De jury is er al met al van overtuigd dat de student in haar scriptie laat zien ‘grip’ te hebben op de materie en te weten waar ze het over heeft.

De Scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt voor de beste master- of doctoraalscriptie binnen de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Annalies Outhuijse

Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:17 december 2015 09:39