Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Fred Keijzer benoemd tot vice-decaan van de Faculteit Wijsbegeerte

04 september 2018
Fred Keijzer

Dr. Fred Keijzer, universitair hoofddocent Theoretische Filosofie en VIDI-laureaat, is benoemd tot vice-decaan van de faculteit Wijsbegeerte. Hij volgt Barteld Kooi op die bijna zes jaar de faculteit als vice-decaan heeft gediend.

Fred Keijzers terrein is de philosophy of mind, de filosofie van de cognitiewetenschappen en van de biologie. Daarnaast heeft hij interesse in sciencefiction, waarover hij een boek schreef getiteld "Filosofie van de toekomst. Over nut en noodzaak van sciencefiction". Hij werkt sinds 2001 bij de faculteit en was o.a. directeur van de facultaire Graduate School, lid van de Faculteitsraad, en van diverse andere commissies.

Het Faculteitsbestuur dankt Barteld Kooi voor zijn vele verdiensten voor de faculteit en Fred Keijzer voor zijn bereidheid de nieuwe vice-decaan te worden.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Wijsbegeerte.

Laatst gewijzigd:06 september 2018 10:22

Meer nieuws

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...

 • 15 november 2018

  Opnieuw dubbele topscore voor filosofie in Groningen

  De Faculteit Wijsbegeerte van de Rijksuniversiteit Groningen staat met een totaalscore van 80 punten voor de bacheloropleiding Filosofie en 76 punten voor Filosofie van een Bepaald Wetenschapsgebied opnieuw op de eerste plaats in de Keuzegids Universiteiten...

 • 10 september 2018

  Justin Bruner and Ryan Doody join the Centre for PPE

  Starting in the new academic year, our Centre for Philosophy, Politics and Economics will have two new members: Justin Bruner and Ryan Doody.