Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Fred Keijzer benoemd tot vice-decaan van de Faculteit Wijsbegeerte

04 september 2018
Fred Keijzer

Dr. Fred Keijzer, universitair hoofddocent Theoretische Filosofie en VIDI-laureaat, is benoemd tot vice-decaan van de faculteit Wijsbegeerte. Hij volgt Barteld Kooi op die bijna zes jaar de faculteit als vice-decaan heeft gediend.

Fred Keijzers terrein is de philosophy of mind, de filosofie van de cognitiewetenschappen en van de biologie. Daarnaast heeft hij interesse in sciencefiction, waarover hij een boek schreef getiteld "Filosofie van de toekomst. Over nut en noodzaak van sciencefiction". Hij werkt sinds 2001 bij de faculteit en was o.a. directeur van de facultaire Graduate School, lid van de Faculteitsraad, en van diverse andere commissies.

Het Faculteitsbestuur dankt Barteld Kooi voor zijn vele verdiensten voor de faculteit en Fred Keijzer voor zijn bereidheid de nieuwe vice-decaan te worden.


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Wijsbegeerte.

Laatst gewijzigd:06 september 2018 10:22

Meer nieuws