Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Special Ben Feringa edition of 'Broerstraat 5'

07 December 2016
Cover Broerstraat 5

A special edition of Broerstraat 5 about Nobel Prize laureate Ben Feringa has been published. Boerstraat 5 is the Dutch alumnimagazine quarterly of the University of Groningen.

Last modified:08 December 2016 4.00 p.m.
printView this page in: Nederlands

More news

 • 17 May 2019

  ‘Wormenman’ dr. Jeroen Onrust wint Wetenschapsprijs Campus Fryslân 2019

  Bioloog Jeroen Onrust mag zich de winnaar noemen van de Wetenschapsprijs Campus Fryslân 2019. Onrust onderzocht voor zijn promotieonderzoek bij Rijksuniversiteit Groningen/Campus Fryslân het belang van regenwormen op de vruchtbaarheid van agrarisch...

 • 16 May 2019

  Grote spiraalstelsels maken zeer efficiënt sterren

  Grote spiraalstelsels, zoals onze naaste buur de Andromedanevel, laten bijna geen gas- of stofdeeltjes onbenut bij het vormen van sterren. Dat hebben Nederlandse astronomen berekend aan de hand van de draaisnelheden van ruim honderd nabije stelsels...

 • 15 May 2019

  Academy Medal for Trudy Dehue

  Trudy Dehue, scientific sociologist, author and emeritus professor of the University of Groningen, will receive the Academy Medal from the Royal Netherlands Academy of Arts and Sciences (KNAW). The Academy Medal is awarded every other year to individuals...