Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

‘Golden road’ Open Access via licenties van de CMB

30 november 2016
Open Access

In de CMB libguide Open Access vindt u per uitgever alle informatie en een lijst met tijdschriften waarin u Open Access kunt publiceren. Er zijn steeds meer uitgeversdeals waarbij de Article Processing Charges (APC’s) of author’s fee is afgekocht. U hoeft dan als ‘corresponding author’ niets te betalen of er is sprake van een korting.

 • Voor al uw vragen en advies kunt u terecht bij openaccess@umcg.nl van de CMB.
 • Het is belangrijk dat u als auteur uw UMCG-emailadres gebruikt als u een artikel indient bij een tijdschrift.
 • Binnenkort komt er ook meer informatie over de ‘Green road Open Access’.

Laatst gewijzigd:14 maart 2017 11:52

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....