Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Vijf medewerkers ontvangen op voordracht van de RUG een Koninklijke Onderscheiding

26 april 2016
Koninklijke Onderscheiding

Dinsdag 26 april zijn vijf personen op voordracht van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) koninklijk onderscheiden. De heer D.J. Fokkinga, de heer F.J. den Hollander, mevrouw X. Knoester-Cao MSc, de heer drs. F.J.P.M. Rutten en de heer ing. J. Visser werden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Op initiatief van RUG-hoogleraar Groninger taal en cultuur Siemon Reker, in samenwerking met provincie en gemeente Groningen en de gemeente Zuidhorn, ontvingen drie personen tegelijk een Koninklijke Onderscheiding: de heer F.J. den Hollander, de heer P. de Haan en mevrouw A. Kiers. Ook zij werden benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Burgemeester P.E.J. den Oudsten van de gemeente Groningen decoreerde in het Gemeentehuis van Groningen Douwe Fokkinga, Jan Visser en Xuefei Knoester-Cao, alsmede het trio Frank den Hollander, Peter de Haan en Alina Kiers. In de Senaatskamer van het Academiegebouw decoreerde burgemeester P. van Veen van de gemeente Haren Frans Rutten.

Laatst gewijzigd:03 mei 2016 15:49

Meer nieuws