Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Workshop 'Law in Context' , 29-30 juni 2015 in Oxford

19 maart 2015

Het International Journal of Law in Context en het Centre for Socio-Legal Studies (University of Oxford) organiseren op 29 en 30 juni 2015 de Workshop 'Law in Context' in Oxford.

Deze workshop is speciaal bedoeld voor early career scholars (iedereen die recent is of binnenkort zal promoveren) op het interdisciplinaire vakgebied van 'law in context'. Meer informatie is te vinden in de flyer of op de website van het International Journal of Law in Context.

Tijdens de workshop zullen onderzoekers presentaties geven, deelnemen aan de discussie en feedback ontvangen op hun werk van senior onderzoekers en van het Centre for Socio-Legal Studies en van de redactie van het International Journal of Law in Context

De beste 10 aanmeldingen worden geselecteerd om in Oxford een presentatie te houden. De papers maken ook kans om gepubliceerd te worden in het International Journal of Law in Context.

De organisatie draagt de kosten voor 1 overnachting en een diner in Oxford.

De deadline voor aanmelding is: 17 april 2015.

Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden bij prof. dr. M.L.M. (Marc) Hertogh (m.l.m.hertogh@rug.nl)


Dit bericht is geplaatst door de Faculteit Rechtsgeleerdheid.

Laatst gewijzigd:11 januari 2018 09:17
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 13 december 2018

  Laura Peters: 'Justitie, sluit deal met crimineel'

  Waar in landen om ons heen volop onderhandeld wordt met criminelen over hun straf, is dat in Nederland taboe. Begin er direct mee, betoogt Groningse onderzoeker Laura Peters.

 • 12 december 2018

  Dealen met ondermijningsdelicten: tijd voor een nieuwe strafprocedure

  Ondermijnende criminaliteit vormt een groot maatschappelijk probleem. Onder andere drugscriminaliteit, witwassen, bedreiging en intimidatie van lokale bestuurders leiden tot een forse overbelasting van de strafrechtspleging.

 • 11 december 2018

  Hans ter Haar wint Docent van het Jaar-verkiezing 2018

  Na vier korte minicolleges van de genomineerde docenten: prof. Saskia Peters, mr. Mentko Nap, mr. Hans ter Haar en prof. Kars de Graaf, mocht Hans ter Haar, universitair docent Notarieel recht, zowel de Vakjury- als de Publieksprijs in ontvangst nemen...