Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

De slimste cellen komen uit Groningen

22 mei 2014

Dit weekend werd in Boston een bijzondere ‘hardloop’wedstrijd voor cellen gewonnen door een team celbiologen van de Rijksuniversiteit Groningen. De cellen uit hun stal wisten zo goed snelheid aan slimheid te paren dat zij als eerste over de finish kwamen. De ludieke wedstrijd dient wel degelijk een wetenschappelijk doel. Reden dat zowel Nature als de Wallstreet Journal in de aanloop al publiceerden over het evenement.

Science Linx

Op de populair-wetenschappelijke website van Science Linx van de RUG staat een verhaal over de cellenrace en het winnende team van het Groningen Biomolecular Sciences and Biotechnology Institute (GBB). Lees meer…

Noot voor de redactie

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:33

Meer nieuws