Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Illustra bij de Nacht van Kunst & Wetenschap (24 mei 2014)

15 april 2014

Bedenk alles wat je kunt verzinnen over kunst, wetenschap en muziek, maak daar verrassende combinaties van en verspreid ze over zestien bijzondere locaties in de binnenstad. Dan heb je De Nacht van Kunst & Wetenschap! En het beste nieuws? Op zaterdag 24 mei 2014 is Groningen weer een hele nacht de bruisende hoofdstad van kunst en wetenschap. Illustra is er bij!

Het programma is nog niet helemaal rond, maar we zullen een aantal leuken programmaonderdelen verzorgen waar de achtergrond van het project Illustra, hedendaagse vrouwelijke hoogleraren en de Augmented Illustra App uitgebreid aan bod zullen komen!

Hou daarom deze website en de website van de Nacht van de Kunst & Wetenschap goed in de gaten.

Tot 24 mei!

Laatst gewijzigd:04 januari 2016 15:24

Meer nieuws

 • 18 oktober 2018

  Toegangscontrole Universiteitsbibliotheek Binnenstad

  In november worden de toegangspoortjes in de Universiteitsbibliotheek Binnenstad getest. Als deze test naar tevredenheid verloopt, worden de poortjes definitief in gebruik genomen.

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...