Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Alumnidag 13 juni 2014

15 april 2014

50 jarig bestaan van de opleiding onderwijskunde

Op vrijdagmiddag 13 juni 2014 organiseren wij een interessant programma voor onze alumni. Deze middag sluit zowel qua planning als qua inhoud aan op de andere activiteiten. Zo zal tijdens de alumnimiddag aandacht besteed worden aan 50 jaar onderwijskunde in Groningen en zal een spreker van de ORD een lezing voor ons verzorgen. De middag zal plaatsvinden op de Faculteit Gedrags-en Maatschappijwetenschappen. ...> meer informatie
Laatst gewijzigd:05 april 2019 11:15

Meer nieuws

 • 13 mei 2024

  Moleculen stilzetten

  In zijn laboratorium bouwt natuurkundige Steven Hoekstra aan een opstelling die bestaat uit twee delen: een apparaat dat moleculen van barium-fluoride maakt, en een ander apparaat dat deze moleculen bijna stilzet om ze te kunnen onderzoeken.

 • 29 april 2024

  Sensor met gevoel

  In Makers van de RUG belichten we elke twee weken een onderzoeker die iets concreets heeft ontwikkeld: van zelfgemaakte meetapparatuur voor wetenschappelijk onderzoek tot kleine of grote producten die ons dagelijks leven kunnen veranderen. Zo...

 • 16 april 2024

  RUG ondertekent Barcelona Declaration on Open Research Information

  De Rijksuniversiteit Groningen heeft de Barcelona Declaration on Open Research Information (Verklaring Open Onderzoeksinformatie) officieel ondertekend. Dit wordt gezien als een grote stap richting verantwoordelijke onderzoeksbeoordeling en open...