Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Alumnidag 13 juni 2014

15 april 2014

50 jarig bestaan van de opleiding onderwijskunde

Op vrijdagmiddag 13 juni 2014 organiseren wij een interessant programma voor onze alumni. Deze middag sluit zowel qua planning als qua inhoud aan op de andere activiteiten. Zo zal tijdens de alumnimiddag aandacht besteed worden aan 50 jaar onderwijskunde in Groningen en zal een spreker van de ORD een lezing voor ons verzorgen. De middag zal plaatsvinden op de Faculteit Gedrags-en Maatschappijwetenschappen. ...> meer informatie
Laatst gewijzigd:05 april 2019 11:15

Meer nieuws

 • 12 mei 2022

  KNAW benoemt twee hoogleraren RUG tot lid

  Maria Loi en Dirk Slotboom van de Faculteit Science and Engineering zijn door de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW) benoemd tot lid.

 • 15 maart 2022

  Vici-beurzen voor drie RUG-onderzoekers

  De Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO) heeft aan drie RUG-onderzoekers een Vici-financiering van maximaal 1.5 miljoen euro toegekend. Prof. dr. J.W. Romeijn, prof. dr. S. Hoekstra en prof. dr. K.I. Caputi kunnen hiermee...

 • 20 december 2021

  Bevlogen bekeerling predikt duurzaam ondernemen

  Duurzame ondernemers de hand reiken, daar is het Gjalt de Jong om te doen. Hij ziet de universiteit als regisseur van vernieuwing. Een onafhankelijke scheidsrechter die de omslag naar een circulaire economie kan versnellen. Daartoe moest hij eerst...