Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Koninklijke Onderscheiding voor zes RUG-medewerkers

25 april 2014

Vrijdag 25 april 2014 werden zes personen op voordracht van de Rijksuniversiteit Groningen koninklijk onderscheiden. Prof. mr. dr. F. (Feikje) Vellinga-Schootstra is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Prof. dr. D. (Douwe) Draaisma, prof.dr. A.J.J.M. (Wied) Ruijssenaars en prof. dr. R.H.A. (Robert) van der Meer zijn benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Tot Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw zijn benoemd prof. dr. G.J. (Gillis) Dorleijn en prof. dr. ir. J. (John) Nerbonne.

Burgemeester dr. R.L. Vreeman van de gemeente Groningen decoreerde in het Gemeentehuis van Groningen om 9.30 uur prof. dr. ir. J. Nerbonne , prof.dr. D. Draaisma en prof.mr.dr. F. Vellinga-Schootstra. Prof.dr. G.J. Dorleijn was helaas op 25 april verhinderd. De uitreiking vindt op een nog nader te bepalen tijdstip plaats. Burgemeester mr. H. van der Laan van de gemeente Noordenveld decoreerde om 11.45 uur in de Senaatskamer van het Academiegebouw prof.dr. A.J.J.M. Ruijssenaars.

Lees verder:

Koninklijke Onderscheiding voor Gillis Dorleijn

Koninklijke Onderscheiding voor Douwe Draaisma

Koninklijke Onderscheiding voor John Nerbonne

Koninklijke Onderscheiding voor Wied Ruijssenaars

Koninklijke Onderscheiding voor Feikje Vellinga-Schootstra

Koninklijke Onderscheiding voor Robert van der Meer

Laatst gewijzigd:15 september 2017 15:34
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws