Heinrich Winter: 'De toezichtdemocratie drijft op overspannen verwachtingen'

21 november 2013

De rekenkamer kwam gisteren met een vernietigend rapport over de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit: de fusie is mislukt en levert zeker geen tientallen miljoen euro’s op, zoals het idee was. Ondertussen hebben we het idee dat in Nederland alles in de gaten wordt gehouden door toezichthouders. Maar is dat ook zo? Heinrich Winter, Bijzonder Hoogleraar Toezicht aan de Rijksuniversiteit Groningen, op Radio 1 in KRO's Goedemorgen Nederland.

Laatst gewijzigd:21 november 2018 10:33