Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Officiële start Illustra 2014, 28 februari 2014

22 november 2013

Op vrijdag 28 februari is de officiële start van Illustra 2014. In de senaat zal de aanbieding plaatsvinden van de portretten van Elizabeth Visser en Annie Zadoks-Josephus Jitta en gaat de virtuele portrettenexpositie Augmented Illustra de lucht in. De expositie wordt geopend doo promovenda Orthopedagogiek Dorijn Wubs. De feestelijkheden worden afgesloten met een aangeklede borrel.

Laatst gewijzigd:04 januari 2016 15:24

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...