Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Officiële start Illustra 2014, 28 februari 2014

22 november 2013

Op vrijdag 28 februari is de officiële start van Illustra 2014. In de senaat zal de aanbieding plaatsvinden van de portretten van Elizabeth Visser en Annie Zadoks-Josephus Jitta en gaat de virtuele portrettenexpositie Augmented Illustra de lucht in. De expositie wordt geopend doo promovenda Orthopedagogiek Dorijn Wubs. De feestelijkheden worden afgesloten met een aangeklede borrel.

Laatst gewijzigd:04 januari 2016 15:24

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...