Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Sponsoractie VVAO (Vereniging van Vrouwen met Hogere opleiding)

22 november 2013

De VVAO (Vereniging van Vrouwen met Hogere Opleiding) heeft toegezegd in januari een sponsoractie te gaan voeren voor het vervaardigen van een portret van prof.dr. Aafje Looijenga-Vos, hoogleraar structuurchemie (1967-1983) bij de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen en sinds 1980 lid van de KNAW.

Laatst gewijzigd:04 januari 2016 15:24

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....