Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Fundraisingactie

22 november 2013

Prof. dr em. Mineke van Essen en prof. dr Janka Stoker hebben op 7 november een lezing gehouden voor het ‘Women only event’ van advocatenkantoor Pels Rijcken in den Haag. Hun honorarium hebben zij geschonken aan Illustra 2014.

Laatst gewijzigd:04 januari 2016 15:24

Meer nieuws

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 16 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...