Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Aanbieding portret prof. dr. Lolkje de Jong-van den Berg

14 november 2013

Op 13 november is tijdens de jaarlijkse feestelijke Aanbieding Academieportretten in het Academiegebouw ook het portret aangeboden van Lolkje de Jong-van den Berg (door Annemiek Vos). Lolkje de Jong-van den Berg is emeritus hoogleraar Farmacoepidemiologie, Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Prof. dr. Mineke Bosch hield ter gelegenheid van de aanbieding van de portretten een lezing over de achtergronden en inhoud van Illustra 2014.

Laatst gewijzigd:23 juni 2016 14:58

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....