Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Bachelor, Master en Research-Master opleidingen Sociologie van de RUG op plaats 1 in Elsevier "De beste studies"

02 oktober 2013


In het Elsevier onderzoek "De beste studies 2013" staat de bacheloropleiding Sociologie van de RUG volgens het studentenoordeel op de eerste plaats (samen met de RU Nijmegen) van 7 universitaire bacheloropleidingen Sociologie in Nederland. Bij de masteropleidingen Sociologie heeft de RUG bij het studentenoordeel een ongedeelde eerste plek van 6 opleidingen. Ook bij de engelstalige research master opleidingen op het gebied van Sociologie en Sociale Wetenschappen staat de "sociology stream" van de facultaire GMW research master "Behavioral and Social Sciences" in het totaaloordeel van studenten op plaats 1.

Meer informatie over het Elsevier onderzoek is te vinden op de website van Elsevier en de website van de RUG.

Laatst gewijzigd:28 juni 2016 12:19

Meer nieuws

 • 24 september 2018

  Keurig groen gedrag kan sociaal verrekte ongemakkelijk zijn

  Waarom is het zo moeilijk een heilig boontje te zijn? Jan Willem Bolderdijk over zijn onderzoek naar de schurende randjes van duurzaam gedrag.

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.