Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Succes KiVa-antipestprogramma opgepakt door de media

17 oktober 2013

De succesvolle eerste resultaten van het anti-pestprogramma KiVa zijn breed uitgemeten in de media. Dinsdag 15 oktober presenteerde Rene Veenstra tijdens zijn oratie de uitkomsten van de eerste resultaten van de evaluatie die werd gehouden bij tienduizend leerlingen afkomstig van 99 scholen. Daaruit bleek dat toepassing van het in Finland ontwikkelde anti-pestprogramma KiVa pestklachten in Nederland vermindert met meer dan vijftig procent.

Media-aandacht:

Laatst gewijzigd:14 november 2017 14:54
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 11 september 2018

  Van Klokhuis-vraag naar Veni-subsidie

  Als kind was Jorrig Vogels al gefascineerd door taal en vergeleek hij de verschillende woorden voor ingrediënten op verpakkingen. Een jaar terug sleepte de taalonderzoeker een Veni-beurs in de wacht. ‘Taal heeft iets telepathisch: het beeld dat ík in...

 • 07 september 2018

  Constructief overleg – gezamenlijke overeenkomst

  Na een intensief en constructief gesprek met de actievoerende studenten van studentenpartij DAG en ROOD (jongeren SP) is donderdagavond een gezamenlijke overeenkomst bereikt op vier punten, vooral gericht op de lange termijn.

 • 04 september 2018

  Weg met die systeemplafonds

  Als Zuidlarens jongetje vond hij al die oude gebouwen in de stad Groningen maar niks. De interesse in historische panden kwam pas later, tijdens zijn studie Bouwkunde. Als bouwkundige is René Bosscher nu verantwoordelijk voor de buitenkant van de gebouwen...