Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Succes KiVa-antipestprogramma opgepakt door de media

17 oktober 2013

De succesvolle eerste resultaten van het anti-pestprogramma KiVa zijn breed uitgemeten in de media. Dinsdag 15 oktober presenteerde Rene Veenstra tijdens zijn oratie de uitkomsten van de eerste resultaten van de evaluatie die werd gehouden bij tienduizend leerlingen afkomstig van 99 scholen. Daaruit bleek dat toepassing van het in Finland ontwikkelde anti-pestprogramma KiVa pestklachten in Nederland vermindert met meer dan vijftig procent.

Media-aandacht:

Laatst gewijzigd:14 november 2017 14:54
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...