Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Frans Stokman en Decide in nieuwe stichting Samen Energie Neutraal

12 juli 2013
Frans Stokman
Frans Stokman

Professor Frans Stokman en Decide BV zijn partner in de nieuwe stichting Samen Energie Neutraal. Deze stichting wil in elke provincie in het noorden - Groningen, Friesland en Drenthe - één dorp of wijk in zijn geheel energieneutraal maken. Lees hier het artikel in het Dagblad van het Noorden.

Frans Stokman is een van de oprichters van Grunneger Power, de Groningse energiecoöperatie, en ook participeert hij in het Groningse project PowerMatching City, waarvoor onlangs minister Kamp naar Groningen kwam.

Laatst gewijzigd:28 juni 2016 12:18

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....