Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Frans Stokman en Decide in nieuwe stichting Samen Energie Neutraal

12 juli 2013

Professor Frans Stokman en Decide BV zijn partner in de nieuwe stichting Samen Energie Neutraal. Deze stichting wil in elke provincie in het noorden - Groningen, Friesland en Drenthe - één dorp of wijk in zijn geheel energieneutraal maken. Lees hier het artikel in het Dagblad van het Noorden.

Frans Stokman is een van de oprichters van Grunneger Power, de Groningse energiecoöperatie, en ook participeert hij in het Groningse project PowerMatching City, waarvoor onlangs minister Kamp naar Groningen kwam.

Laatst gewijzigd:07 augustus 2020 11:09

Meer nieuws

 • 10 december 2020

  Aletta Jacobsleerstoelen: 15 vrouwelijke hoogleraren aangesteld

  Op Internationale Vrouwendag dit voorjaar kondigde rector magnificus Cisca Wijmenga aan dat de RUG vijftien leerstoelen creëert voor vrouwelijke hoogleraren; de Aletta Jacobsleerstoelen. Vijftien hoogleraren zullen binnenkort starten. De RUG is nu...

 • 03 december 2020

  Eredoctoraat RUG voor Feike Sijbesma

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) verleent op vrijdag 22 januari 2021 een eredoctoraat aan Feike Sijbesma. De voormalige CEO van DSM ontvangt het eredoctoraat uit handen van Rector Magnificus Cisca Wijmenga tijdens de speciale Nobellaureaten...

 • 01 december 2020

  Integratie van nieuwkomers staat bijna stil

  De lockdown in maart 2020 was voor iedereen in Nederland moeilijk, maar zeker ook voor nieuwkomers: zij hadden 50% minder contacten dan daarvoor. Het gevolg is dat ze zich eenzamer voelen en hun integratie in de samenleving op dit moment bijna...