Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Frans Stokman en Decide in nieuwe stichting Samen Energie Neutraal

12 juli 2013
Frans Stokman
Frans Stokman

Professor Frans Stokman en Decide BV zijn partner in de nieuwe stichting Samen Energie Neutraal. Deze stichting wil in elke provincie in het noorden - Groningen, Friesland en Drenthe - één dorp of wijk in zijn geheel energieneutraal maken. Lees hier het artikel in het Dagblad van het Noorden.

Frans Stokman is een van de oprichters van Grunneger Power, de Groningse energiecoöperatie, en ook participeert hij in het Groningse project PowerMatching City, waarvoor onlangs minister Kamp naar Groningen kwam.

Laatst gewijzigd:28 juni 2016 12:18

Meer nieuws

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...