Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

ECSR PhD Prize 2013 for Nicoletta Balbo

11 juli 2013

The PhD Thesis by Nicoletta Balbo (RUG - ICS PhD year group 2008) Family, friends and fertility was selected by the committee of external reviewers and a member of the ECSR Board for the ECSR PhD Prize of year 2013. The prize will be awarded at the ECSR Annual Meeting Developments in Social Inequality and Social Cohesion in Tilburg on October, 14-16 October, 2013. Nicoletta Balbo currently works at Bocconi University in Milan.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37

Meer nieuws

 • 10 december 2020

  Aletta Jacobsleerstoelen: 15 vrouwelijke hoogleraren aangesteld

  Op Internationale Vrouwendag dit voorjaar kondigde rector magnificus Cisca Wijmenga aan dat de RUG vijftien leerstoelen creëert voor vrouwelijke hoogleraren; de Aletta Jacobsleerstoelen. Vijftien hoogleraren zullen binnenkort starten. De RUG is nu...

 • 03 december 2020

  Eredoctoraat RUG voor Feike Sijbesma

  De Rijksuniversiteit Groningen (RUG) verleent op vrijdag 22 januari 2021 een eredoctoraat aan Feike Sijbesma. De voormalige CEO van DSM ontvangt het eredoctoraat uit handen van Rector Magnificus Cisca Wijmenga tijdens de speciale Nobellaureaten...

 • 01 december 2020

  Integratie van nieuwkomers staat bijna stil

  De lockdown in maart 2020 was voor iedereen in Nederland moeilijk, maar zeker ook voor nieuwkomers: zij hadden 50% minder contacten dan daarvoor. Het gevolg is dat ze zich eenzamer voelen en hun integratie in de samenleving op dit moment bijna...