Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ben Crom Docent van het Jaar Technische Bedrijfskunde

21 juni 2013
Crom
Crom

Universitair Docent Ben Crom van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde is verkozen tot Docent van het Jaar 2012-2013 door studenten technische bedrijfskunde van de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Crom verzorgt de hoorcolleges voor de eerstejaars vakken Financial Accounting en Management Accounting.

De studenten van de opleiding hadden 3 docenten genomineerd die in de eindstrijd op 13 juni allemaal een college gaven van 10 minuten. De aanwezigen in de zaal stemden via stemkastjes op het beste college en Ben Crom kwam daar als winnaar uit.

"Vereerd"

"Ik ben vereerd met de prijs", aldus de winnaar, "want ik zie kennisoverdracht als een belangrijke motor van maatschappelijke ontwikkeling, om maar even in technische termen te spreken. De prijs is voor mij een bewijs dat studenten vinden dat ik een nuttig steentje bijdraag aan het draaiende houden van die motor. Het is bovendien bijzonder dat het om een opleiding van een andere faculteit gaat dan mijn eigen. Het geeft aan dat de dienstverlening door FEB ook buiten de deur op prijs wordt gesteld."

Ben Crom is universitair docent bij de FEB en coodinator van de MSc BA opleiding Organizational & Management Control. In 2004 werd hij bij de FEB ook al eens gekozen tot Docent van het Jaar.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 21 januari 2019

  Change | Oratie Nancy Kamp-Roelands op 22 januari

  Door grote uitdagingen op het gebied van milieu, maatschappij, economie en technologie veranderen onze omgeving snel. Ook de rol van het bedrijfsleven in de samenleving verandert. Het idee dat een meer waardengedreven bedrijfsmodel voor meerdere stakeholders...

 • 16 januari 2019

  Een bonuskaart voor hartpatiënten

  Zoveel mogelijk wasmiddel en ketchup verkopen is niet langer de heilige graal in marketing, stelt hoogleraar Tammo Bijmolt. Zo werkt hij mee aan een spaarprogramma dat hart- en vaatpatiënten moet stimuleren tot medicijnentrouw en gezond gedrag. ‘Onderzoek...

 • 15 januari 2019

  Resultaatgerichte aansturing in de publieke sector verhoogt motivatie én prestaties

  Het gebruik van resultaten bij de aansturing van medewerkers heeft ook in de publieke sector positieve effecten. Zogenoemde resultatenaansturing verhoogt de extrinsieke motivatie van medewerkers en leidt tot betere prestaties van de afdeling. Dat concluderen...