Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Ben Crom Docent van het Jaar Technische Bedrijfskunde

21 juni 2013
Crom
Crom

Universitair Docent Ben Crom van de Faculteit Economie en Bedrijfskunde is verkozen tot Docent van het Jaar 2012-2013 door studenten technische bedrijfskunde van de Faculteit Wiskunde en Natuurwetenschappen. Crom verzorgt de hoorcolleges voor de eerstejaars vakken Financial Accounting en Management Accounting.

De studenten van de opleiding hadden 3 docenten genomineerd die in de eindstrijd op 13 juni allemaal een college gaven van 10 minuten. De aanwezigen in de zaal stemden via stemkastjes op het beste college en Ben Crom kwam daar als winnaar uit.

"Vereerd"

"Ik ben vereerd met de prijs", aldus de winnaar, "want ik zie kennisoverdracht als een belangrijke motor van maatschappelijke ontwikkeling, om maar even in technische termen te spreken. De prijs is voor mij een bewijs dat studenten vinden dat ik een nuttig steentje bijdraag aan het draaiende houden van die motor. Het is bovendien bijzonder dat het om een opleiding van een andere faculteit gaat dan mijn eigen. Het geeft aan dat de dienstverlening door FEB ook buiten de deur op prijs wordt gesteld."

Ben Crom is universitair docent bij de FEB en coodinator van de MSc BA opleiding Organizational & Management Control. In 2004 werd hij bij de FEB ook al eens gekozen tot Docent van het Jaar.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37

Meer nieuws