Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Officiële Opening Nieuwenhuisgebouw en Ambulatorium op 21 juni

23 mei 2013

Op 21 juni aanstaande vindt de officiële (her)opening van het gebouw van Pedagogische Wetenschappen - het Nieuwenhuisgebouw - en het Universitair Ambulatorium Groningen plaats. Alle bouw- en renovatiewerkzaamheden van de afgelopen jaren zijn inmiddels afgerond: het Ambulatorium is gebouwd (oplevering oktober 2008), het Nieuwenhuisgebouw is gerenoveerd (oplevering oktober 2011) en in december 2012 is de Bladergroenvleugel opgeleverd.

Om dit te vieren wordt er op 21 juni 2013 een open dag georganiseerd voor genodigden die de afgelopen decennia hebben samengewerkt en nauw betrokken zijn geweest bij de opleiding Pedagogiek en Onderwijskunde. Het thema van deze dag luidt ''Orthopedagogiek (exclusief) in Groningen''.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:37

Meer nieuws

 • 19 maart 2019

  Terugvalpreventie voor depressie

  Omdat de terugvalpercentages na herstel van een depressie hoog zijn, deed Nicola Klein promotieonderzoek naar hiaten in de kennis over terugvalpreventie bij depressie. Ze heeft zowel de klinische effectiviteit als de kosteneffectiviteit van verschillende...

 • 13 maart 2019

  Werkverstoringen schaden het welzijn van de werknemer

  Werkverstoringen zijn typische stressveroorzakers in de hedendaagse organisaties. Ze komen in diverse vormen zoals binnenkomende e-mails, telefoongesprekken, computerstoringen, collega's die advies vragen of langskomen voor een praatje. Uit een recent...

 • 13 maart 2019

  Vieze geur vermindert seksuele opwinding

  Het toedienen van een vieze walgelijke geur vermindert de seksuele opwinding bij mannen. Dit blijkt uit een recente studie van de Rijksuniversiteit Groningen die onlangs werd gepubliceerd in PLOS ONE. Proefpersonen werden tijdens het kijken van een...