Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Officiële Opening Nieuwenhuisgebouw en Ambulatorium op 21 juni

23 mei 2013

Op 21 juni aanstaande vindt de officiële (her)opening van het gebouw van Pedagogische Wetenschappen - het Nieuwenhuisgebouw - en het Universitair Ambulatorium Groningen plaats. Alle bouw- en renovatiewerkzaamheden van de afgelopen jaren zijn inmiddels afgerond: het Ambulatorium is gebouwd (oplevering oktober 2008), het Nieuwenhuisgebouw is gerenoveerd (oplevering oktober 2011) en in december 2012 is de Bladergroenvleugel opgeleverd.

Om dit te vieren wordt er op 21 juni 2013 een open dag georganiseerd voor genodigden die de afgelopen decennia hebben samengewerkt en nauw betrokken zijn geweest bij de opleiding Pedagogiek en Onderwijskunde. Het thema van deze dag luidt ''Orthopedagogiek (exclusief) in Groningen''.

Laatst gewijzigd:05 april 2019 11:17

Meer nieuws

 • 15 mei 2019

  KNAW Akademiepenning voor Trudy Dehue

  Trudy Dehue, wetenschapssocioloog, publicist en emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), ontvangt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt die prijs eens in de twee jaar...

 • 14 mei 2019

  Een therapeut op vier poten

  ‘Knuffelsessies’ met kittens tegen stress, dieren in verzorgingstehuizen als middel tegen eenzaamheid, voorleesprojecten met honden, zorgboerderijen – de inzet van dieren in de zorg is booming. En met positief resultaat, zo blijkt uit de praktijk. Maar...

 • 30 april 2019

  Klimaatverandering: niks doen heeft ook gevolgen

  Kies je voor de trein of de fiets in plaats van de auto, of recycle je veel? Dan ben je milieuvriendelijk bezig, en dat zou meer benadrukt mogen worden. Daarop wijst Linda Steg, omgevingspsycholoog aan de RUG. Steg doet onderzoek naar de motivaties...