Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Officiële Opening Nieuwenhuisgebouw en Ambulatorium op 21 juni

23 mei 2013

Op 21 juni aanstaande vindt de officiële (her)opening van het gebouw van Pedagogische Wetenschappen - het Nieuwenhuisgebouw - en het Universitair Ambulatorium Groningen plaats. Alle bouw- en renovatiewerkzaamheden van de afgelopen jaren zijn inmiddels afgerond: het Ambulatorium is gebouwd (oplevering oktober 2008), het Nieuwenhuisgebouw is gerenoveerd (oplevering oktober 2011) en in december 2012 is de Bladergroenvleugel opgeleverd.

Om dit te vieren wordt er op 21 juni 2013 een open dag georganiseerd voor genodigden die de afgelopen decennia hebben samengewerkt en nauw betrokken zijn geweest bij de opleiding Pedagogiek en Onderwijskunde. Het thema van deze dag luidt ''Orthopedagogiek (exclusief) in Groningen''.

Laatst gewijzigd:05 april 2019 11:17

Meer nieuws

 • 12 november 2019

  Twee winnaars Pieter Boekeprijs

  Voor het eerst in de geschiedenis van de Pieter Boekeprijs zijn er twee winnaars: Suzy Matthijssenvoor en David van den Berg.

 • 12 november 2019

  Emeritus Douwe Draaisma: ‘Een goed verhaal ga ik niet uit de weg’

  Waarom het leven sneller gaat als je ouder wordt vertelde Douwe Draaisma al in zijn boeken. Plotseling is hij zelf met emeritaat. Mathijs Deen sprak op Texel met de vorser van het autobiografisch geheugen, die het verstrijken van de tijd monter ondergaat...

 • 11 november 2019

  Met stiltes de publieke opinie veranderen?

  Sociaal psycholoog Namkje Koudenburg heeft een Early Career Award van de KNAW gekregen. Koudenburg onderzoekt welke invloed de microdynamiek van conversaties heeft op de publieke opinie.