Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Nieuwe Masterprogramma's scoren uitstekend in Keuzegids

19 april 2013

In de nieuwe Keuzegids Masters blijken de opleidingen theologie & religiewetenschappen overal goed te scoren. De toppers, Apeldoorn (77), Groningen (75) en Nijmegen (75), ontlopen elkaar nauwelijks: de toetsing van de studiestof, de docenten, de wetenschappelijke vorming en de informatievoorziening krijgen veel lof van de studenten. Staat bij de studenten Apeldoorn bovenaan, de experts zijn nog enthousiaster over Groningen.

Laatst gewijzigd:18 november 2016 10:08

Meer nieuws

 • 23 oktober 2019

  Ga eens thee drinken met een alien

  Welke gevolgen kan de ontdekking van buitenaards leven hebben voor de mensheid? Met een essay over dat onderwerp heeft Mathilde van Dijk (Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap) de jaarlijkse essaywedstrijd van het NRC en de KHMW gewonnen...

 • 16 oktober 2019

  Winnaars PhD Grants Sustainable Society

  Om jonge onderzoekers te stimuleren aan maatschappelijke uitdagingen te werken, bood RUG's maatschappelijke thema Sustainable Society promovendi de mogelijkheid om hun onderzoeksvoorstel in te leveren voor een Europese of intercontinentale subsidie...

 • 14 oktober 2019

  Star Trek, of Ripley uit Alien?

  Dr. Mathilde van Dijk wint de KHMW/NRC essaywedstrijd over buitenaards leven. Op maandag 14 oktober kreeg ze in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam, de gouden prijsvraagmedaille van de KHMW uitgereikt.