Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Promotie Katia Begall (Sociologie) in het nieuws

05 februari 2013

Op 7 februari promoveert Katia Begall op haar proefschrift getiteld

Occupational Hazard? The Relationship between Working Conditions and Fertility.

Het onderzoek van Katia Begall krijgt veel aandacht in de media. Zie:

een uitgebreid radio-interview bij Pavlov


Metro nieuws
Personeelsnet
NOG
Babytjesnieuws

Laatst gewijzigd:25 juni 2018 12:37
printView this page in: English

Meer nieuws

 • 19 maart 2019

  Terugvalpreventie voor depressie

  Omdat de terugvalpercentages na herstel van een depressie hoog zijn, deed Nicola Klein promotieonderzoek naar hiaten in de kennis over terugvalpreventie bij depressie. Ze heeft zowel de klinische effectiviteit als de kosteneffectiviteit van verschillende...

 • 13 maart 2019

  Werkverstoringen schaden het welzijn van de werknemer

  Werkverstoringen zijn typische stressveroorzakers in de hedendaagse organisaties. Ze komen in diverse vormen zoals binnenkomende e-mails, telefoongesprekken, computerstoringen, collega's die advies vragen of langskomen voor een praatje. Uit een recent...

 • 13 maart 2019

  Groningers vertalen unieke IDS-2 intelligentietest naar Nederlands situatie

  De IDS-2 is wereldwijd de eerste test die de belangrijkste ontwikkelingsgebieden van kinderen en jongeren tussen de 5 en 20 jaar met één instrument in kaart brengt. Van de van oorsprong Zwitserse test is sinds begin december 2018 ook een Nederlandse...