Skip to ContentSkip to Navigation
About usNews and EventsNews articles

Best Paper Award 2012 LAEMOS for paper Rafael Wittek, Liesbet Heyse and Fernando Nieto Morales

05 april 2012

The board of the 4th Latin American and European Meeting on Organizational Studies (LAEMOS - www.laemos2012.org) selected the article by Fernando Nieto Morales, Rafael Wittek and Liesbet Heyse After the Reform: Change in Dutch Public and Private Organizations as the best paper by scholars of 2012. The LAEMOS meeting took place in Ajijic, Mexico, March 27-30, 2012.

The paper addresses the issue of whether Dutch public organizations, after 20 years of administrative reform, react to the same covariates of organizational change as their private counterparts. The article is to be published shortly in the Journal of Public Administration Research and Theory.

Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:31

Meer nieuws

 • 15 mei 2019

  KNAW Akademiepenning voor Trudy Dehue

  Trudy Dehue, wetenschapssocioloog, publicist en emeritus hoogleraar van de Rijksuniversiteit Groningen (RUG), ontvangt de Akademiepenning van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). De Akademie reikt die prijs eens in de twee jaar...

 • 14 mei 2019

  Een therapeut op vier poten

  ‘Knuffelsessies’ met kittens tegen stress, dieren in verzorgingstehuizen als middel tegen eenzaamheid, voorleesprojecten met honden, zorgboerderijen – de inzet van dieren in de zorg is booming. En met positief resultaat, zo blijkt uit de praktijk. Maar...

 • 30 april 2019

  Klimaatverandering: niks doen heeft ook gevolgen

  Kies je voor de trein of de fiets in plaats van de auto, of recycle je veel? Dan ben je milieuvriendelijk bezig, en dat zou meer benadrukt mogen worden. Daarop wijst Linda Steg, omgevingspsycholoog aan de RUG. Steg doet onderzoek naar de motivaties...