Skip to ContentSkip to Navigation
Over ons Actueel Nieuws Nieuwsberichten

HBO-pedagogiek van de SPO wederom beste keuze

16 maart 2012

In de Keuzegids Deeltijd& Duaal 2012 is de HBO-pedagogiek van de SPO dit jaar weer door de studenten als beste beoordeeld!

Zowel het programma als het vaardighedenonderwijs worden zeer positief beoordeeld. Ook zijn de studenten zeer tevreden over de docenten en de informatievoorziening vanuit de opleiding.

Opleidingen SPO een aanrader

Als conclusie meldt de Keuzegids:

"Voor een goede deeltijdopleiding pedagogiek kun je op verschillende plekken terecht, maar aanraders zijn de opleidingen van de gespecialiseerde instellingen SPO en Driestar. SPO heeft tevens een goede lerarenopleiding pedagogiek in huis. Ook bij de managementopleiding van Fontys en opleidingskunde van de HAN kun je kwaliteit verwachten."

 

Bron:“Keuzegids Deeltijd & Duaal 2012”, uitgegeven door het Centrum Hoger Onderwijs Informatie (CHOI).
Website: www.keuzegids.nl

Laatst gewijzigd:06 juni 2019 14:30

Meer nieuws

  • 10 september 2024

    Steeds weer de verkeerde

    Julie Karsten onderzoekt hoe ervaringen met seksueel grensoverschrijdend gedrag de online partnerkeuze van jongeren beïnvloeden. Ze richt zich vooral op de vraag of mensen die eerder ‘dader’ of ‘slachtoffer’ zijn geweest elkaar opzoeken. Door deze...

  • 09 september 2024

    Mensen met psychose vaak slachtoffer van geweld

    Mensen met een psychose worden veel vaker slachtoffer van geweld en criminaliteit dan de algemene bevolking. Dit blijkt uit het promotieonderzoek van Bertine de Vries, dat zij op 19 september verdedigt aan de Rijksuniversiteit Groningen.

  • 04 september 2024

    Segregatie op de werkvloer groeit: Topverdieners werken steeds meer samen

    Topverdieners werken steeds vaker uitsluitend samen met andere hoogbetaalde collega’s, terwijl het contact met werknemers met een middeninkomen verder afneemt.