Skip to ContentSkip to Navigation
About us Latest news News News articles

Tinka Veldhuis per 1 mei jl. werkzaam bij Instituut Clingendael

16 juni 2011

Per 1 mei 2011 is Tinka Veldhuis (RUG, PhD jaargroep 2008) aangesteld als Research Fellow terrorisme en contraterrorisme bij het Nederlands Instituut voor Internationale Betrekkingen ‘Clingendael’ en als Associate Fellow bij het International Centre for Counter-Terrorism (ICCT) – The Hague. Tinka houdt een halve aanstelling bij de RuG om haar proefschrift over detentie en re-integratie van terroristen af te maken.

http://www.icct.nl

Tinka was op 16 juni te beluisteren bij BNR Nieuwsradio

Laatst gewijzigd:02 mei 2017 15:37

Meer nieuws

 • 14 december 2020

  Geschiedenis van het onderwijs spiegel bij actuele vraagstukken

  Vrijheid van onderwijs, kansengelijkheid, staatspedagogiek... Hilda Amsing weet er alles van. Zij is een van de eerste twee Aletta Jacobs hoogleraren aan de RUG. Deze leerstoelen zijn ingesteld voor vrouwelijke wetenschappers, om de...

 • 09 december 2020

  Anna Lichtwarck-Aschoff benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek

  Het College van Bestuur van de RUG heeft Anna Lichtwarck-Aschoff per 1 januari benoemd tot Hoogleraar Orthopedagogiek bij de basiseenheid Gedrag, Opvoeding en Kinderrechten bij de Faculteit Gedrags en Maatschappijwetenschappen. Ze zal daar de...

 • 08 december 2020

  Mijlpaal project Klassenfeestjes tegen uitsluiting van kinderen

  Meer dan 10% van de basisschoolkinderen wordt gepest of uitgesloten. Een belangrijke aanwijzing voor uitsluiting is als een kind nooit wordt uitgenodigd voor een verjaardagsfeestje. Orthopedagogen van de RUG hebben daarom het project...