Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Benoeming Siegwart Lindenberg als hoogleraar aan de Universiteit van Tilburg

16 februari 2011

Per 1 februari 2011 is Siegwart Lindenberg (ICS RUG) benoemd tot hoogleraar Micro Sociologie (in deeltijd) aan het Tilburg Institute for Behavioral Economics (TIBER) van de Universiteit van Tilburg.

Lindenberg blijft daarnaast als hoogleraar Cognitieve Sociologie verbonden aan Sociologie/ICS van de RUG.

Laatst gewijzigd:22 juni 2016 14:32

Meer nieuws

 • 19 maart 2019

  Terugvalpreventie voor depressie

  Omdat de terugvalpercentages na herstel van een depressie hoog zijn, deed Nicola Klein promotieonderzoek naar hiaten in de kennis over terugvalpreventie bij depressie. Ze heeft zowel de klinische effectiviteit als de kosteneffectiviteit van verschillende...

 • 13 maart 2019

  Werkverstoringen schaden het welzijn van de werknemer

  Werkverstoringen zijn typische stressveroorzakers in de hedendaagse organisaties. Ze komen in diverse vormen zoals binnenkomende e-mails, telefoongesprekken, computerstoringen, collega's die advies vragen of langskomen voor een praatje. Uit een recent...

 • 13 maart 2019

  Groningers vertalen unieke IDS-2 intelligentietest naar Nederlands situatie

  De IDS-2 is wereldwijd de eerste test die de belangrijkste ontwikkelingsgebieden van kinderen en jongeren tussen de 5 en 20 jaar met één instrument in kaart brengt. Van de van oorsprong Zwitserse test is sinds begin december 2018 ook een Nederlandse...