Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Duo huisvesting

24 juni 2010
presentatieruimte duo2
presentatieruimte duo2
Aan de Kempkensberg in Groningen wordt het nieuwe kantoor voor de Dienst Uitvoering Onderwijs (voorheen IB-Groep) en Belastingdienst gebouwd door het consortium DUO2. Het kantoorgebouw zal over circa 2200 werkplekken beschikken en bestaat uit een lage (ca. 42 m) en hoge toren (ca. 90 m).
Virtual interior of Duo2
Virtual interior of Duo2
Het HPC/V was gevraagd om gedurende drie weken, twee maal daags, een 3d presentatie te geven voor de toekomstige gebruikers van het pand. De presentaties werden gegeven in een speciaal gebouwde ruimte die zowel van buiten als van binnen elementen bevatte van de nieuwbouw. Door dit soort presentaties ruim voor de verhuizing te geven, hebben de bewoners nu al een beeld van hun nieuwe werkplekken en kan een discussie worden gebaseerd op een beter inzicht in de nieuwe situatie.
Laatst gewijzigd:12 oktober 2017 11:58
printView this page in: English

Meer nieuws