Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Duo huisvesting

24 juni 2010
presentatieruimte duo2
presentatieruimte duo2
Aan de Kempkensberg in Groningen wordt het nieuwe kantoor voor de Dienst Uitvoering Onderwijs (voorheen IB-Groep) en Belastingdienst gebouwd door het consortium DUO2. Het kantoorgebouw zal over circa 2200 werkplekken beschikken en bestaat uit een lage (ca. 42 m) en hoge toren (ca. 90 m).
Virtual interior of Duo2
Virtual interior of Duo2
Het HPC/V was gevraagd om gedurende drie weken, twee maal daags, een 3d presentatie te geven voor de toekomstige gebruikers van het pand. De presentaties werden gegeven in een speciaal gebouwde ruimte die zowel van buiten als van binnen elementen bevatte van de nieuwbouw. Door dit soort presentaties ruim voor de verhuizing te geven, hebben de bewoners nu al een beeld van hun nieuwe werkplekken en kan een discussie worden gebaseerd op een beter inzicht in de nieuwe situatie.
Laatst gewijzigd:12 oktober 2017 11:58
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 21 februari 2018

  Provincie en RUG maken werk van duurzame landbouw

  De Provincie Groningen en de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) slaan de handen ineen om de landbouwsector verder te verduurzamen. Hiertoe wordt een Bijzondere Leerstoel Natuurinclusieve Landbouw opgericht aan de RUG. De Provincie​draagt via haar Programma...

 • 19 februari 2018

  Prinses Beatrix en Prinses Mabel bij uitreiking 4e Prins Friso Ingenieursprijs in Groningen

  Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) reikt op 21 maart 2018 voor de vierde keer de Prins Friso Ingenieursprijs uit aan de Ingenieur van het Jaar. Ook dit jaar zijn Prinses Beatrix en Prinses Mabel hierbij aanwezig. ​De Rijksuniversiteit Groningen,...

 • 15 februari 2018

  Populaire wetenschapsblogger deelt spintronicafilm

  Een filmpje over het onderzoek van RUG-natuurkundige Bart van Wees is opgepikt door de populaire wetenschapsblogger Hashem Al-Ghaili. Via zijn Facebook site is de film in een paar dagen tijd meer dan 260.000 keer bekeken en ruim 2.100 keer gedeeld....