Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Verbouwing Reality Center

10 april 2009
Restanten van oude Reality Center
Restanten van oude Reality Center

In maart 2009 is de verbouwing van ons Reality Center begonnen. In de oude opstelling hadden we de beschikking over een Cave met 4 projectoren, ieder met een resolutie van 1024*1024. Juist in de Cave, waar gebruikers rond lopen en soms met hun neus vrijwel op het scherm staan, is hoge resolutie van belang. Aangezien het budget voor de verbouwing beperkt was, hebben we in de Cave gekozen voor CRT projectoren met een resolutie van 1400*1400 pixels.

Timmerlui bestuderen de plannen
Timmerlui bestuderen de plannen
De Cave moet ook verplaatst worden om ruimte te maken voor het nieuwe theater. Het nieuwe theater is een beetje kleiner dan het oude, maar ipv. drie projectoren met 1024*768 pixels gebruiken we in het nieuwe theater zes keer 1920*1080 pixels. De nieuwe projectoren produceren ook beduidend meer licht dan de oude. Ook een belangrijk verschil is het scherm. Het oude scherm werd van de voorkant belicht, terwijl het nieuwe  scherm half transparant is en van de achterkant belicht wordt.

Laatst gewijzigd:12 oktober 2017 12:04
printOok beschikbaar in het: English

Meer nieuws

 • 20 maart 2018

  Kunst kan dorp weerbaarder maken

  Kunst-georiënteerde gemeenschapsactiviteiten kunnen bijdragen aan het opbouwen van veerkracht in dorpen. Dergelijke projecten bieden de kans om inwoners meer met elkaar en hun gemeenschap te verbinden. Inwoners zijn vervolgens meer bereid en beter in...

 • 19 maart 2018

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

  Stemwegwijzer.nl wijst kiezer de weg op 21 maart

 • 14 maart 2018

  Kiezer straft politieke partijen voor besturen gemeente

  Politieke partijen die deelnemen aan het gemeentebestuur verliezen bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen gemiddeld vier tot acht procent van hun raadszetels. Voor partijen die weinig wethouders leveren is dit verlies twee keer zo groot als voor...