Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Minister Donner op bezoek

10 november 2008
Minister Donner met Harm Post.
Minister Donner met Harm Post.

"De snert stond dampend op minister Piet Hein Donner van sociale zaken en werkgelegenheid te wachten. De soep werd samen met zeven jongeren genuttigd in het jeugdclubhuis 't Schienvat in Finsterwolde. Een rondetafelgesprek over werk, werkloosheid en kansen op werk."

Op uitnodiging van het CDA kwam minister Donner op 10 november 2008 op bezoek in Finsterwolde om daar te praten over de problemen die jongeren daar hebben. Harm Post, directeur Groningen Seaports, gaf er een presentatie met ons 3D model van Delfzijl en de Eemshaven, met als aandachtspunt de werkgelegenheid in de haven.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:24

Meer nieuws

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...

 • 09 oktober 2018

  Wat de wereld écht moet weten over leiderschap

  ‘Weet jij hoe vaak organisaties een verkeerde leider selecteren?’, vraagt Janka Stoker. ‘Volgens recent onderzoek van Gallup gebeurt dat in maar liefst 82% van de gevallen! Deze leiders werden vaak gekozen omdat ze toevallig uitblonken in hun vorige,...

 • 02 oktober 2018

  Young Academy Groningen verwelkomt acht nieuwe leden

  De Young Academy Groningen (YAG) heeft acht nieuwe leden benoemd uit verschillende vakgebieden van deRijksuniversiteit Groningen.Dr. Laura Bringmann, dr. Jan Willem Bolderdijk, dr. Nanna Hilton, dr. Tina Kretschmer, dr.Jocelien Olivier, dr. Saskia Peels,...