Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Minister Donner op bezoek

10 november 2008
Minister Donner met Harm Post.
Minister Donner met Harm Post.

"De snert stond dampend op minister Piet Hein Donner van sociale zaken en werkgelegenheid te wachten. De soep werd samen met zeven jongeren genuttigd in het jeugdclubhuis 't Schienvat in Finsterwolde. Een rondetafelgesprek over werk, werkloosheid en kansen op werk."

Op uitnodiging van het CDA kwam minister Donner op 10 november 2008 op bezoek in Finsterwolde om daar te praten over de problemen die jongeren daar hebben. Harm Post, directeur Groningen Seaports, gaf er een presentatie met ons 3D model van Delfzijl en de Eemshaven, met als aandachtspunt de werkgelegenheid in de haven.

Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:24
printView this page in: English

Meer nieuws