Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Research master studente krijgt NWO-beurs voor TopTalent

14 mei 2008
Birgit van der Lans
Birgit van der Lans (24), studente van de Research Master Religious Symbols and Traditions (tegenwoordig Research Master Religion and Culture), is een van de 48 studenten van alle Nederlandse universiteiten aan wie een NWO-TopTalent-beurs is toegekend. Dit prestigieuze programma geeft ruimte aan jong, creatief talent om hun promotietraject zelf in te vullen. Met deze beurs zal Birgit in de komende jaren aan de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap promotieonderzoek verrichten naar de invloed van de Romeinse staat op joodse en christelijke zelfdefinities in het Rome van Claudius en Nero. Met de toekenning van deze beurs blijkt de facultaire research master een echte kweekvijver te zijn voor toptalent. Vorig jaar kreeg Femke Stock in de eerste NWO ronde een Toptalent-beurs.
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:11

Meer nieuws

 • 12 december 2018

  Vredesambassadeur worden

  Vicki Collinge en Marieke Klijnstra rapporteren over hun bezoek aan de UN Peace Summit for Emerging Leaders in Bangkok, 28-30 november 2018.

 • 23 november 2018

  Lancering Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn

  Op 30 november 2018 wordt het Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen gelanceerd met een symposium over aardbevingen, seksueel welzijn en de dood. Het Centrum...

 • 15 november 2018

  Keuzegids 2019: RUG-opleidingen constant in de Nederlandse top

  Tien bacheloropleidingen aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) krijgen dit jaar van de Keuzegids Universiteiten het kwaliteitszegel Topopleiding, waarmee ze tot de top van het Nederlandse wetenschappelijke onderwijs behoren. In de categorie ‘Brede...