Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Mirjam C. Buigel-de Witte herbenoemd

03 april 2008

De Portefeuillehouder Middelen en Directeur Bedrijfsvoering is als lid van het faculteitsbestuur verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en organisatie van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap. Mirjam Buigel-de Witte is door het College van Bestuur in haar functie voor 5 jaar herbenoemd.

De benoemingsadviescommissie prijst haar omzichtigheid, flexibiliteit en kennis van zaken. De faculteit heeft het aan haar gedegen begrotingsbeleid en toezicht op de uitgaven te danken dat de faculteit financieel gezond is. Het faculteitsbestuur is dankbaar dat mevrouw Buigel-de Witte voor een volgende bestuursperiode voor de faculteit behouden kon worden.

Mw. M.C. Buigel-de Witte
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:11

Meer nieuws

 • 21 januari 2019

  Prof. dr. ir. Jeroen de Ridder nieuwe bijzonder hoogleraar Christelijke Filosofie

  Per 1 januari 2019 is Jeroen de Ridder benoemd als bijzonder hoogleraar Christelijke Filosofie. De leerstoel is een samenwerking tussen de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de RUG en Stichting voor Christelijke Filosofie.

 • 12 december 2018

  Vredesambassadeur worden

  Vicki Collinge en Marieke Klijnstra rapporteren over hun bezoek aan de UN Peace Summit for Emerging Leaders in Bangkok, 28-30 november 2018.

 • 23 november 2018

  Lancering Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn

  Op 30 november 2018 wordt het Centrum voor Religie, Gezondheid en Welzijn van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen gelanceerd met een symposium over aardbevingen, seksueel welzijn en de dood. Het Centrum...