Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Mirjam C. Buigel-de Witte herbenoemd

03 april 2008

De Portefeuillehouder Middelen en Directeur Bedrijfsvoering is als lid van het faculteitsbestuur verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en organisatie van de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap. Mirjam Buigel-de Witte is door het College van Bestuur in haar functie voor 5 jaar herbenoemd.

De benoemingsadviescommissie prijst haar omzichtigheid, flexibiliteit en kennis van zaken. De faculteit heeft het aan haar gedegen begrotingsbeleid en toezicht op de uitgaven te danken dat de faculteit financieel gezond is. Het faculteitsbestuur is dankbaar dat mevrouw Buigel-de Witte voor een volgende bestuursperiode voor de faculteit behouden kon worden.

Mw. M.C. Buigel-de Witte
Laatst gewijzigd:04 juli 2014 21:11

Meer nieuws

 • 18 september 2018

  Swingend veldwerk in Haagse migrantenkerken

  Wie er oog voor heeft, vindt honderden migrantenkerken in ons land, vooral in de grote steden. Antropologisch gezien werelden op zichzelf. Hoe gaat men daar om met thema’s als gezondheid, seksualiteit, veiligheid? Wilde verhalen doen soms de ronde....

 • 10 september 2018

  Nieuwe Gerardus van der Leeuw Fellow Rosalind Hackett

  Prof. dr. Rosalind I.J. Hackett zal van augustus tot december 2018 als derde Gerardus van der Leeuw Fellow werkzaam zijn aan de Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap van de Rijksuniversiteit Groningen.

 • 05 september 2018

  Dr. Andrew Irving Docent van het Jaar Faculteit Godgeleerdheid en Godsdienstwetenschap

  In de Doopsgezinde Kerk te Groningen werd op woensdag 5 september 2018, traditiegetrouw tijdens de opening van het academisch jaar van de faculteit, de uitslag bekend gemaakt van de verkiezing Docent van het Jaar 2018 van de faculteit Godgleerdheid...