Skip to ContentSkip to Navigation
Over onsNieuws en agendaNieuwsberichten

Millenergy Open Dagen in Delfzijl

21 februari 2008
Windpark Delfzijl Noord
Windpark Delfzijl Noord

Op 21 en 22 februari 2008 verzorgde het HPC/V 3D presentaties tijdens de Millenergy Open Dagen te Delfzijl, die in het kader stonden van het geplande windenergiepark Delfzijl Noord.

Dit windpark is gepland ten noorden van het industriepark Oosterhorn op de Schermdijk en de Pier van Oterdum. Het plan omvat plaatsing van ongeveer 20 windturbines met een totaal geïnstalleerd vermogen van ongeveer 60 MW.

Bezoekers van de 3D presentatie
Bezoekers van de 3D presentatie

Tijdens de open dagen konden bezoekers van alles te weten komen over dit plan, maar ook over onderwerpen als klimaatverandering, duurzame energie, windturbine techniek, de bouw van een windpark en het verleden, heden en toekomst van windenergie in Nederland.

Naast de 3D show bestond het programma uit een informatiemarkt met verschillende stands, presentaties over windenergie en diverse experts op windenergie gebied.

De informatiemarkt
De informatiemarkt
Laatst gewijzigd:02 oktober 2015 22:23

Meer nieuws

 • 12 november 2018

  Symposium 'Gaswinning, aardbevingen en wat nu?' op 15 november a.s.

  Het Groninger Universiteitsfonds (GUF) bestaat dit jaar 125 jaar. Tijdens een speciaal symposium met de titel ‘Gaswinning, aardbevingen en wat nu?’ op donderdag 15 november 2018, wordt daarom de 'Ubbo Emmiuspenning voor bijzondere maatschappelijke verdiensten'...

 • 06 november 2018

  Groningen blijft in trek bij Nederlandse en internationale studenten

  De Rijksuniversiteit Groningen telt per 1 november 2018 31.115 studenten met een ‘actieve eerste inschrijving’ voor een bachelor of masteropleiding. Dit is een stijging van 4,6% ten opzichte van 2017.Het totale aantal studenten dat ingeschreven is aan...

 • 16 oktober 2018

  Digital Society Conferentie Nederlandse universiteiten

  De digitale informatietechnologie dringt steeds dieper door in onze samenleving. Daarom organiseren de veertien Nederlandse universiteiten, verenigd in de VSNU, op dinsdag 27 november de internationale Digital Society Conference in de Rijtuigenloods...